Om oss

Miini är Sveriges första castingagentur för barn i åldrarna 0-15 år.

Vi på miini agerar som en hjälpande hand och förmedlar våra medlemmars profiler till våra uppdragsgivare. Vi tar hand om allt de administrera arbetet så som själva bokningen för uppdragen samt ser till att lönerna betalas ut i tid. Vår ambition är att ständigt blicka framåt och alltid ge våra uppdragsgivare passande modeller/ karaktärer för sina uppdrag.

Grundare av miini är MIINE Produktionsbolag tillsammans med Helena Modin med stor erfarenhet av foto- och filmuppdrag, främst inom mode. Idén för miini föddes tack vare den stora efterfrågan på modeller mellan just 0-15 år. En efterfrågan som bara tycks öka.

Castingagenturen miini är en förlängning av MIINE, vars interna register möjliggör smidiga produktioner för alla parter – kunder, modeller och oss själva. Barn växer fort och förändras hela tiden, något som även gäller våra kunders önskemål. Med ett eget register på barn i åldrarna 0-15 år gör vi det lättare att hålla koll på dessa förändringar samt hitta det våra kunder söker snabbare.

Hos MIINE Produktionsbolag är alla produktioner lika viktiga, stora som små. Allt arbete planeras omsorgsfullt för att få ut det mesta av kreativiteten hos samtliga inblandade samt i slutändan skapa den bästa bilden eller filmen som kunden efterfrågar.

MIINE Produktionsbolag och miini arbetar idag med kunder som H&M, Lindex, ARKET, Minimarket, GANT med flera.

HELENA MODIN

Helena älskar en bra bild. Och om det är något som är återkommande i hennes bakgrund så är det just bilder. Helena inledde sin karriär som fotoassistent, gick vidare för att starta upp en bildbyrå och har även hunnit med att jobba som fotografagent och Art Buyer på en stor byrå. Nu arbetar Helena som Art Buyer och producent på egna företaget MIINE Produktionsbolag AB.

Kort om Helena

Namn: Helena Modin Ålder: 41 Familj: Mamma till Ines 10 år och Rut 6 år Fritid: Vara med familjen, hänga på landstället i Flen och fotografera Talang: Grym på yoga