Om oss

Miini är Sveriges första castingsajt för barn i åldrarna 0–18. Vi är ingen agentur utan en hjälpande hand som förmedlar våra medlemmars profiler till våra uppdragsgivare. Vi tar också hand om själva bokningen för uppdragen samt ser till att lönen betalas ut i tid. Vår ambition är att uppdragsgivarna alltid ska få de bästa modellerna/karaktärerna för sina uppdrag.

Hos Miini sköter man som medlem sin egen profilsida. Därför är det du som vårdnadshavare som ansvarar för att ditt barns profilsida hålls uppdaterad med aktuella bilder, personuppgifter samt kläd- och skostorlek.

Grundare av Miini är MIINE Produktionsbolag och Helena Modin med stor erfarenhet av foto- och filmuppdrag – främst inom mode. Idén föddes tack vare den stora efterfrågan på modeller mellan just 0-18 år. En efterfrågan som bara tycks öka.

MIINE Produktionsbolag bokar även barn via de ledande modellagenturerna men med castingsajten Miini, som blir en förlängning av MIINE, bygger vi vårt eget register med fina och unika karaktärer i åldrarna 0-18 år. Miini har dessutom en funktion som gör det möjligt att söka på barn med en viss talang, exempelvis sång eller akrobatik.

Barn växer fort och förändras hela tiden, något som även gäller våra kunders önskemål. Med ett eget register kommer det bli lättare att hålla koll samt hitta rätt snabbare. På så vis blir produktionerna bättre för alla parter – kunder, modeller och oss själva.

Hos MIINE Produktionsbolag är alla produktioner lika viktiga, stora som små. Allt arbete planeras omsorgsfullt för få ut det mesta av kreativiteten hos samtliga inblandade. Och i slutändan skapa den bästa bilden eller filmen som kunden efterfrågar.

MIINE produktionsbolag jobbar idag med H&M, Lindex, NK, Stadium, Apoteket, C&A med flera.

HELENA MODIN

Helena älskar en bra bild. Och om det är något som är återkommande i hennes bakgrund så är det just bilder. Helena inledde sin karriär som fotoassistent, gick vidare för att starta upp en bildbyrå och har även hunnit med att jobba som fotografagent och Art Buyer på en stor byrå. Nu arbetar Helena som Art Buyer och producent på egna företaget MIINE Produktionsbolag AB.

Kort om Helena

Namn: Helena Modin Ålder: 41 Familj: Mamma till Ines 10 år och Rut 6 år Fritid: Vara med familjen, hänga på landstället i Flen och fotografera Talang: Grym på yoga